Animáció LED falakra, rendezvények számára – milyen opciók érhetőek el? 2. rész

Cikkünk második felében folytatjuk a rendezvények számára elérhető animációs portfolió tételes felsorolását.

Absztrakt háttér / menekülő animáció

Menekülőképek korszerű helyettesítésére való a menekülő animáció, vagy absztrakt háttéranimáció. A szerepe az, hogy amikor éppen nem történik a LED falon semmi fontos, akkor se maradjon üresen. Egy egyszerű, az arculathoz illeszkedő, kulturált végtelenített loop, mely gyakran tartalmaz logot is.

Program animáció

Jellemzően tévéken, kisebb LED falakon, oldalsó felületeken megjelenő, végtelenített vetítési anyag, mely a programot mutatja be. Általában stáblista-szerűen halad rajta a szöveg, de vannak fix verziók is. A háttér minden esetben animálódik.

Termeket, helyiségeket jelölő animáció

Mivel a klasszikus táblákat egyre inkább felváltják a monitorok, egy hagyományos terembemutató táblát is átalakíthatunk digitálissá. Egy unalmas felirat helyett igazán drámai, figyelemfelhívó hatást érhetünk el, mint például ebben az esetben.

VJ-k, táncos hátterek

Zenei, illetve táncos produkciókhoz jól illeszkednek a VJ-k, melyek általában a zene dinamikáját követő absztrakt háttéranimációk. Megfelelő szervezéssel és koncepcióval ezen animált anyagok akár a színpadon lévő táncossal is közös koreográfiába, történetbe rendzehetőek, ahol a fizikai szereplő és az animált digitális világ egymásra reagálva mozog, különleges élményt keltve.

Kültéri LED fal / LED panel animáció

Falakra, szupermarketekbe, homlokzatokra egyaránt készítünk animációt. Ezek lehetnek rendezvénnyel kapcsolatosak, vagy attól függetlenek is. Minden esetben az a szerepük, hogy messziről felhívják a figyelmet, ezért jellemzően feltűnő mintákat és nagy betűket használunk rajtuk.

Rendezvényvideó / highlights forgatás

Sok megrendelő egyszerűbbnek gondolta, hogy ugyanazzal a céggel dolgozzon az összes videós tartalmon, így ügyfeleink kérésére vettük fel szolgáltatásaink közé a rendezvények, konferenciák, gálák összefoglaló filmjeinek, videóinak készítését is. Mivel a rendezvények látványának tervezésében egyébként is részt veszünk, pontosan tudjuk, mit honnan és hogyan érdemes rögzíteni.

Vélemény, hozzászólás?