Bankjeggyűjtés

Csapatunk készülő animációs rövidfilmünkhöz olyan lelkes bankjeggyűjtőket, numizmatikusokat, vagy bankjegy gyűjteménnyel rendelkező személyeket keres, akik:

 – adnának nekünk minimum 400 dpi felbontású, tömörítetlen jpeg, vagy bmp, png illetve tiff típusú scanneket bankjegyeikről

 – hajlandóak lennének csapatunkat hagyni bescannelni bankjegyeiket

A scannelés minden esetben az előre megjelölt helyen történik, ahol a gyűjtővel közösen vagyunk jelen, bankjegyeket sosem viszünk el gyűjtőktől. A scannelés fehér kesztyűben történik, a bankjegyeket pedig sosem vesszük ki közben saját fóliájukból. A gyűjteményben esetleg keletkező károkért (ilyen 3 év alatt nem fordult még elő) teljes anyagi felelősséget vállalunk. Több tucat gyűjtővel vagyunk kapcsolatban, és folyamatosan a kölcsönösen hasznos és konstruktív együttműködés lehetőségeit keressük.

Természetesen nem várjuk el, hogy bárki bescannelje nekünk teljes értékes gyűjteményét. Szükség esetén részletes listát küldünk az általunk keresett, kutatott pénzekről, illetve listát írunk a gyűjtő saját katalógusából.

Első sorban természetesen UNC állapotú bankjegyeket keresünk, de bármilyen felajánlásnak nagyon örülünk!

Bármi egyéb jogi, illetve más kérdése van, kérjük keressen fel minket itt:

info@mimicry.hu

A bankjegy ábrákat a “Midas útja” című, kísérleti animációs filmünkhöz használjuk fel. Semmilyen más módon nem hasznosítjuk azokat.

A projectről részletesen itt olvashat:
http://mimicry.hu/hogyan-keszul-a-vilag-elso-bankjegy-animacioja-1-resz/

Vagy megnézheti rendezőnk TEDx előadását a témában: