Egyéb munkáink

A műfajkeveredés a mai marketing trendek, felhasználói szokások sajátja. Stúdiónk mindennapi életében folyamatosak az olyan filmes megkeresések, melyek nem tisztán animációhoz, vagy nem kimondottan egy műfajhoz tartoznak.

Ügyfeleink gyakran az egész filmes, vizuális kommunikációs terhet szeretnék levenni a vállukról, annak minden elemével együtt, éppen ezért cégünk folyamatosan bevezetett más, kiegészítő, vagy nem konkrétan fő profilhoz kapcsolódó szolgáltatást is. Ilyen szolgáltatásunk a rendezvény highlight / összefoglaló videó készítés, illetve az interjú / előadás videó forgatása is.

Emellett vannak szolgáltatásaink, melyeken megfigyelhetőek cégünk sajátos jellemvonásai, de széles körű igény híján csak esetlegesen foglalkozunk velük. Ilyen a TV szignál gyártás, illetve az animált videoklip készítés.

Az általános tapasztalat az, hogy legyen bármilyen a felkérés jellege, valamilyen, akár partnercéggel való közös együttműködés keretén belül mindig képesek vagyunk ügyfeleinknek megfelelő megoldást kínálni.